CLOT x sacai x Nike LDWAffle & Apparel Range

Na een paar teasers en eerste looks hebben CLOT, sacai en Nike nu een officiële blik op de “Obsidian Grey/Navy” LDWaffle gedeeld.

Geïnspireerd door de 2013 CLOT x Nike Air Max 1 “Kiss of Death”, de tweede iteratie – na de “Orange Blaze” -versie – heeft koele tinten grijs, marineblauw en wit. Het silhouet heeft een niet-gestikt, doorzichtig bovenwerk dat bovenop een gespikkelde tussenzool zit. Elders geeft de reflecterende Swoosh een vleugje elegantie aan de algehele look. Afronding van de schoenenstijl zijn de co-branding-hits op het tonglabel, de hiel en de voering.

Naast de kicks, is het trio klaar om limited-edition kleding voor zowel mannen als vrouwen te droppen. Het assortiment omvat een mods-jas, trainingsbroek, graphic tee en varsity-sokken. Bekijk hierboven en hieronder wat u kunt verwachten.

De grijze CLOT x sacai x Nike LDWaffle kost $ 180 USD en zal samen met de kledingcollectie op 7 oktober verschijnen in JUICE- en sacai-winkels over de hele wereld.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Dungen-Fcagroup
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart