Billie Eilish Nike Air Jordan 1 KO Releasedatum

Met het naderen van de herfst bereiden merken in mode, schoenen en beauty zich voor op de koelere dagen die voor ons liggen met spannende samenwerkingen. Billie Eilish heeft zojuist haar verwachte Air Jordan 1 KO- en Air Jordan 15-sneakers laten vallen, terwijl Supreme de krachten heeft gebundeld met True Religion voor een collectie opvallende denimontwerpen. Dr. Martens update zijn klassieke schoenen, een essentiële herfst- en wintergarderobe, met stevige buitenzolen. Op het gebied van make-up maakt Pat McGrath Labs zich klaar voor de feestdagen met nieuwe oogschaduwpaletten, blushes en meer.

Bekijk enkele van de beste drops van deze week in het BAE Bulletin hieronder.

Datum van publicatie: 27 september
Vrijgaveprijs: $ 170 en $ 225 USD respectievelijk, verkrijgbaar bij De webshop van Billie Eilish. De schoenen worden ook gelanceerd op Nike SNKRS op 30 sept.

Na teasers en speculaties bevestigt Billie Eilish eindelijk dat haar gezamenlijke Air Jordan 1 KO en Air Jordan 15 kicks in september gelanceerd zullen worden. Met de Blōhsh-branding op de tong, komt de eerste aan in de kenmerkende voltgroene kleur van de muzikant en gloeit in het donker. Ondertussen wordt de AJ15 geleverd in een neutrale kleur, met het Jumpman-logo op de kragen en achterkant. Mesh-materiaal vormt de tong en de binnenlaag van het bovenwerk, terwijl het ontwerp compleet is met de naam van Eilish op de binnenzool.

Datum van publicatie: 27 september
Vrijgaveprijs: $ 25 tot $ 78 USD, op de Pat McGrath Labs-website.

Pat McGrath is klaar voor de feestdagen met haar limited-edition make-upcollectie getiteld ‘Celestial Odyssey’. Het assortiment omvat het 18-kleuren MTHRSHP MEGA: Celestial Odyssey oogschaduwpalet, evenals de Luxe Eye Shadow Quads in glinsterende afwerkingen. Toegevoegd aan de line-up zijn de Divine Blush en Glow Trio, Skin Fetish: Sublime Skin Highlighter en getinte lippenbalsems die perfect zijn voor glamour tijdens de feestdagen.

Datum van publicatie: 30 september
Vrijgaveprijs: $ 179 tot $ 231 USD, op de Dr. Martens website.

Dr. Martens update zijn essentiële derbyschoenen, Chelsea en veterschoenen met stevige buitenzolen. Elk van de klassieke silhouetten is gemaakt van zwart nappaleer en heeft contrasterende gele stiksels. De schoenen zijn compleet met 1,9 mm dikke zolen met gekartelde details.

Datum van publicatie: 11 uur ET op 30 september
Vrijgaveprijs: TBC, beschikbaar op De website van Supreme. Japan ziet een latere lanceringsdatum van 2 oktober.

Voor zijn nieuwste team-up herfst 2021 heeft Supreme True Religion aangeboord voor een reeks denimitems. Jassen en jeans worden overal gecontrasteerd met witte doorgestikte details. Daarnaast bevat de collectie hoodies en mutsen met rits. Elk stuk wordt geleverd met een co-branded patch met het iconische lachende Boeddha-motief van het Californische label.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Dungen-Fcagroup
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart