CLOT x sacai x Nike’s LDWaffle “KOD 2” release

In augustus kondigden sacai en Nike hun samenwerking met CLOT aan op de LDWaffle. Na de release van de “Orange Blaze”-iteratie heeft de “Obsidian/Grey/Navy”-versie eindelijk een releasedatum gekregen.

Het silhouet – LDWaffle “KOD 2” genoemd. – is geïnspireerd op de 2013 CLOT x Air Max 1 “KOD 2.” Met een mix van witte, grijze en blauwe tinten, heeft de sneaker een mesh basis met warmtegelaste overlays. Ondertussen zijn de kenmerkende gestapelde elementen van Chitose Abe te vinden op de Swooshes, panelen, tongen, spatborden, veters en hakken. De gespikkelde tussenzolen en rubberen buitenzolen ronden het ontwerp af.

CLOT x sacai x Nike’s LDWaffle “KOD 2”, geprijsd op $ 170 USD, zal op 7 oktober verschijnen, volgens de opmerking van Edison Chen op zijn Instagram-bericht.

Als je het gemist hebt, bekijk dan CLOT en sacai’s nieuwste concept pop-up genaamd CLOTsacaiTHEHOME.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Dungen-Fcagroup
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart