Bretman Rock x Crocs Jibbitz Collab release

Bretman Rock, een Filipijnse beauty-influencer en social media-persoonlijkheid uit Hawaii, heeft samengewerkt met Crocs om zijn eigen Jibbitz te creëren. Rock is geen onbekende in de iconische klompen van het merk, zoals te zien in zijn nieuwste TikTok-video met zijn gevarieerde collectie van het silhouet.

De bedels komen aan in de vorm van alles waar Rock van houdt, zoals schildpadden en sterren gekleed in een metallic zilveren tint. Het assortiment omvat ook het kenmerkende ‘Baddest’-logo van de influencer en een ketting versierd met kristallen en parels. Je kunt deze Jibbitz mixen en matchen, afhankelijk van je persoonlijke stijl en op elke klomp iteratie plaatsen. Bekijk het aanbod hierboven eens van dichtbij.

Deze limited-edition Bretman Rock x Crocs Jibbitz-collectie is te koop voor $ 19,99 USD, die je nu kunt kopen online via een tekensysteem dat eindigt op 1 oktober om 14.00 uur ET.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Dungen-Fcagroup
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart