Nike Air Force 1 ’07 Essential Wit/Beige Drop

In navolging van de “White/Rust Pink” colorway, heeft Nike’s Air Force 1 ’07 Essential een nieuwe strakke look gekregen, met overal wit en beige tinten.

De exclusieve versie voor dames heeft een strak wit bovenwerk dat is gemaakt van eersteklas leermateriaal. Hits van “Rattan” zijn te vinden op de laterale Swooshes, mini Swooshes, hakken en tonglipjes. Voor een extra vleugje luxe zijn de kanten deubrés en ‘Nike Air’-branding gekleed in een metallic gouden tint. Afronding van de schoenenstijl zijn de witte rubberen tussen- en buitenzolen.

Bekijk de sneaker hierboven maar eens van dichtbij. De Air Force 1 ’07 Essential “White/Rattan” is al uitgebracht in geselecteerde steden in Azië. Het silhouet zal binnenkort in de VS verschijnen voor $ 90 USD via Nike’s website.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Dungen-Fcagroup
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart