Nike Air Force 1 Fontanka “Have A Good Game” DO2332-111

Nike’s “Have A Good Game”-pakket nodigt niet alleen een nieuw publiek uit in de schoenenwereld, maar test ook de creatieve vaardigheden van het Swoosh-ontwerpteam. Van klassiekers zoals de Nike Blazer Mid tot nieuwere silhouetten zoals de Nike Air Force 1 Pixel, elk voorstel van “Have A Good Game” straalt een op gaming geïnspireerde esthetiek uit via unieke elementen zoals leuke graphics en vinyloverlays. De volgende speler die zich bij de collectie voegt, is een nieuwe Nike Air Force 1 Fontanka, compleet met aanpasbare en glow-in-the-dark details.

Een trendy crèmetint kleurt de gladde leren basis voor een schone lei om op te beginnen met gamen. Net als bij een Air Force 1 die eerder werd onthuld, voegen neonvinyl-overlays, beveiligd met zilveren hardware, technologie-geïnspireerde accenten toe aan de stijl. Deze doorschijnende stukken bevatten Swooshes, hiellipjes met gaming-graphics en een groene overlay die over het model loopt met de tekst “HAVE A GOOD GAME”. Om het nog leuker te maken, zijn alle bovengenoemde elementen verwijderbaar en kunnen ze worden aangepast met een verscheidenheid aan gekleurde stukken die bij de schoen worden geleverd. Zelfs de zilveren schroeven waarmee de overlays worden vastgezet, kunnen worden verwisseld voor zwarte Nike-branded exemplaren. Een glow-in-the-dark rubberen buitenzool maakt de look compleet voor een nieuw arrangement dat het plezier van pc-bouwen op sneakers brengt.

Geniet hieronder van officiële afbeeldingen van de Air Force 1 Fontanka, die zal toeslaan Nike.com in de komende maanden.

Voor meer door de Swoosh, viert de NBA zijn 75e verjaardag met een Nike Air Force 1 High in ‘Chile Red’.

Waar te kopen

Zorg ervoor dat je volgt @kicksfinder voor live tweets tijdens de releasedatum.

Nike Air Force 1 Fontanka “Have A Good Game”
Releasedatum: 2021
Kleur: N/A

Dames: N.v.t
Stijlcode: DO2332-111

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Dungen-Fcagroup
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart