Aries x Vault by Vans Footwear & Apparel Collab

Vault by Vans heeft deze zomer nieuwe schoensilhouetten geïntroduceerd en heeft de krachten gebundeld met Aries om een ​​collectie grafisch zware schoenen en kleding te ontwerpen.

De kenmerkende vintage-geïnspireerde Americana-esthetiek van het streetwear-merk wordt gespot op enkele vans’ essentiële sneakers, zoals de OG Authentic LX, OG Sk8-Mid LX, tijdperk LX en OG Chukka LX. Elk van de kicks is geïnspireerd op de rave-cultuur, waarmee ontwerpster Sofia Pantera tijdens haar studie aan Central Saint Martins in contact kwam.

De Authentic komt in twee kleurstellingen, waarvan er één is versierd met marihuanabladmotieven in de tinten roze, geel en zwart door het hele bovenwerk. De andere stijl, genaamd “Tiger Muted”, heeft tijgerstrepen bovenop een tie-dye basis. Soortgelijke details zijn te zien op de Sk8-Mid, Era en Chukka.

Wat kleding betreft, heeft het duo een ‘Art Trip’-hoodie gemaakt met typografie in jaren 80-stijl in oranje en gele tinten. Ondertussen is een T-shirt met korte mouwen geaccentueerd met Aries en Vans’ branding op de voor- en achterkant.

Bekijk het samenwerkingsbereik via de galerij hierboven. De Aries x Vault by Vans “GO YOUR OWN WAY” capsule is nu verkrijgbaar bij retailers zoals HBX.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Dungen-Fcagroup
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart