Nike Zoom Infinity TR Shield DD8343-200

In de loop der jaren heeft Nike Golf een handvol overtuigende ontwerpen voor de green uitgebracht. En terwijl sommigen inspiratie hebben gehaald uit de sport zelf, hebben anderen voor hun muze naar de uitgebreide catalogus van de Swoosh gekeken. Voorbeeld: een Nike Air Zoom Infinity TR Shield voor dames, gestileerd als de Nike ACG Air Mowabb.

Net als andere Nike React-gedempte silhouetten, geeft het nieuw opgedoken paar zich over aan een zeer beschermende opstelling over het bovenwerk. De gepatenteerde schuimoplossing van het merk geeft zich over aan een gespikkelde make-up die aansluit bij het Nike ACG-ontwerp uit het begin van de jaren negentig. Synthetische constructie in de bovenste helft van de schoenen kiest voor een “Rattan Birch” -look die onmiskenbaar wordt geassocieerd met de buiten-klare voorganger, waarop de aankomende golfschoen voortbouwt met een weerbestendige uitloop (vandaar het “Shield” in de naam van het model) . “Hyper Royal” en “Bright Mandarin” verschijnen ook op hun verwachte posities, terwijl ze overdreven “AIR ZOOM”-branding op de hiel, veterschakelaars en draaibare componenten onder de voorvoet animeren.

Geniet hieronder van officiële beelden van het paar en anticipeer op een Nike SNKRS binnenkort lanceren.

Elders onder de Swoosh-paraplu zal de LeBron 19 debuteren vóór het einde van 2021.

Waar te kopen

Zorg ervoor dat je volgt @kicksfinder voor live tweets tijdens de releasedatum.

Nike Air Zoom Infinity TR Shield
Releasedatum: 2021
Kleur: N/A

Dames: N.v.t
Stijlcode: DD8343-200

Afbeeldingen: Nike

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Dungen-Fcagroup
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart