Stone Island x New Balance RC ELITE SI-release

Na een reeks teasers van de afgelopen maanden hebben Stone Island en New Balance’s Tokyo Design Studio eindelijk de eerste collaboratieve sneaker onthuld als onderdeel van hun langdurige samenwerking.

Het duo heeft NB’s RC ELITE hardloopschoen herwerkt in een rood-witte colorway. De schoenen zijn gemaakt van ademend 3D-gebreid materiaal, dat over het bovenwerk is gescheurd om het kompaslogo van Stone Island aan de rechterkant en de afbeeldingen van NB op de rechterschoen te onthullen. Het “N”-motief blijft op de zijkanten gestikt, terwijl de co-branding verder gaat op de tong. Naast het design is de sneaker voorzien van op technologie gerichte features zoals de FuelCell tussenzool.

De mede ontworpen RC ELITE SI zal beschikbaar zijn voor preview van 7 tot 10 oktober op geselecteerde Stone Island-locaties. Een officiële release volgt op 12 oktober bij het Italiaanse merk webwinkel.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Dungen-Fcagroup
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart