Nike Dunk Low Dames Lichtroze Wit

Er is geen stopzetting van de Dunk-stroom in zicht, want we krijgen een blik op nog een andere schone en eenvoudige tweekleurige colorway die naar verwachting eind 2021 of begin 2022 zal verschijnen. is duidelijk verzonnen voor vrouwen, wat het argument verder bevestigt dat de dames het betere einde van de Dunk-stick hebben gekregen in 2021. Coast Blue, Laser Orange en Grey Fog zijn slechts een voorbeeld van de slammin’-kleurstellingen die alleen zijn gemaakt voor de XX-gechromoseerd, maar de jongens kunnen niet echt klagen als het gaat om beschikbaarheid.

Het goede nieuws is dat Nike doorgaat met de tweekleurige college-stijl kleuren, terwijl de vreemdere kleurblokkering beschikbaar zal zijn op andere inline stijlen en sporadisch op Nike By You. Er is een kans dat deze Dunks naar 12W gaan, dus alles is niet verloren. Bekijk de volledige handfoto vooruit en blijf op de hoogte.

Waar te kopen

Zorg ervoor dat je volgt @kicksfinder voor live tweets tijdens de releasedatum.

Nike Dunk Low
Releasedatum: 2021
Kleur: N/A

Dames: $ 100
Stijlcode: Nvt

Foto: ryivibes

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Dungen-Fcagroup
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart