Air Jordan 1 Mid GS Koraal Krijt Roze 554725-662

Historisch gezien was de Air Jordan 1 Mid de meest experimentele versie van de eerste kenmerkende sneaker van Michael Jordan. Voor zijn nieuwste voorstel is de 3/4-trim naar voren gekomen in een exclusieve kinderoptie bedekt met “Coral Chalk / Rush Pink / Black / Pinksicle.”

Hoewel geen van de bovengenoemde tinten nieuw is voor het originele Air Jordan-model, is hun nieuwste kleurblokkering dat wel. De meest gewaagde roze tint bezielt veel van de teen- en middenvoet veterbeschermers, terwijl lichtere roze tinten de meeste resterende overlays over de profielen bedekken. Toebox en middenvoetpanelen wijken af ​​van hun omgeving in een sterk ‘zwart’ contrast, net als de tong, kraagvoering en ‘vleugels’-insignes op de laterale enkelflap. Onder de voet kiest de Nike Dunk-achtige zooleenheid voor een eenvoudige witte tussenzool en roze buitenzool.

een stateside Nike.com De releasedatum is niet bekendgemaakt door het merk, maar de Jordan 1 Mid voor kinderen is nu beschikbaar in het buitenland. Geniet in ieder geval hieronder van beelden van het paar.

Voor meer informatie van Team Jumpman, bekijk de Jordan 4 “Red Thunder” die naar verwachting vóór 2021 zal verschijnen.

Waar te kopen

Zorg ervoor dat je volgt @kicksfinder voor live tweets tijdens de releasedatum.

Air Jordan 1 Mid “Coral Chalk”
Releasedatum: 30 september 2021 (donderdag)

Kleur: Koraalkrijt/Rush Roze/Zwart/Pinksicle

Lagere school: $ 85
Stijlcode: 554725-662

Na marktNu beschikbaar

Europa30 september 2021 (donderdag)


Afbeeldingen: Nike

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Dungen-Fcagroup
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart