Afropunk x adidas Triple Platforum Sneaker Drop

Afropunk, een platform dat zich toelegt op het bouwen van ruimtes die de zwarte gemeenschap versterken, werkt samen met adidas om de Triple Platforum-sneaker opnieuw uit te vinden.

“Wat Afropunk en adidas bij elkaar heeft gebracht, is een reeks gedeelde waarden om een ​​platform te willen bieden aan jonge, zwarte creatieve stemmen om zich vrij uit te drukken door middel van kunst, mode en muziek. Samenwerken met adidas is een speciaal moment voor ons”, zegt Anita Asante, hoofd van wereldwijde strategische partnerschappen bij Afropunk, in een persbericht. “Onze gemeenschap blijft de cultuur vooruit helpen met vindingrijkheid en weerstand, en dit jaar vieren we de vernieuwers in onze wereldwijde gemeenschap van smaakmakers die een nieuwe wereld voor je ogen creëren.”

Met zwart als dominante tint, is het bovenwerk van de schoenenstijl gemaakt van soepel leer en voorzien van het iconische Three Stripes en Trefoil-logo van het sportkledingmerk op de tong. Elders is een vleugje wit te vinden boven de drievoudig gestapelde rubberen zool. Afronding van het ontwerp zijn de gewatteerde enkelbanden en de gespen over de veters

Bekijk de bijbehorende campagne “Live the F@%k Out Loud” hieronder met in de hoofdrol de artiest Junglekut, niet-binaire TikTok-contentmaker Antoni Bumba, en bionisch model en singer-songwriter, Marsha Elle. Afropunk x adidas’ Triple Platforum is te koop voor $ 150 USD online.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Dungen-Fcagroup
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart