Nike Air Force 1 Shadow Sail Pale Ivory DO7449-111

Een edgy, gedeconstrueerde kijk op de Nike Air Force 1, de Air Force 1 Shadow heeft een hele reeks gewaagde kleurstellingen geïntroduceerd die de klassieke look van de AF 1 remixen. Het exclusieve silhouet voor vrouwen toont zijn veelzijdigheid omdat het afwijkt van zijn levendige neigingen tot leveren een nogal ingetogen stijl die zeker zal passen bij tal van aankomende herfstpasjes.

Dit nieuwe leer- en suèdenummer begint met een gladde leren basis in zeilkleur, met de tussenzool in een bijpassende tint. Grijze suède overlays volgen terwijl de kenmerkende laagtechnieken van de Shadow worden toegepast. De mix van grijstinten wordt vervolgens gecompenseerd door bruine accenten die verschijnen als het hiellipje, de rubberen overlay met het AIR-merk en de buitenzool. Voor een laatste vleugje zachte kleur zijn de kanten dubrae en het label op de tong in pastelblauw. Het doordachte kleurenpalet resulteert in een nieuw ontwerp dat zeker lifestyle-vriendelijk is, maar toch niets van de intrinsieke speelsheid van de Shadow verliest. Wat deze Shadows echt van de rest onderscheidt, is de poëtische boodschap die op de linkerbinnenzool van de schoen leeft.

Bekijk de AF1 Shadow hieronder van dichterbij, die zal uitkomen op Nike.com in de komende maanden tegen een prijs van $ 120.

Waar te kopen

Zorg ervoor dat je volgt @kicksfinder voor live tweets tijdens de releasedatum.

Nike Air Force 1 Shadow
Releasedatum: 2021
Kleur: zeil/bleek ivoor

Dames: $ 120
Stijlcode: DO7449-111

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Dungen-Fcagroup
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart