5 door stylisten goedgekeurde manieren om een ​​statement te maken met Crocs

Vraag veel stijlkenners en ze zullen het je vertellen: het pièce de résistance van elke opvallende look is een opvallend paar schoenen. Voor degenen die hun schoenenspel naar een hoger niveau willen tillen en de kunst van persoonlijke stijl naar nieuwe hoogten willen brengen, heeft Crocs een benijdenswaardige line-up onthuld van opnieuw ontworpen schoenen, waaronder de Classic Fur Sure, Classic Lined Clog, Classic Crocs Sandal en de Classic Neo Puff Shorty. Bagageruimte. Om een ​​zool te vinden die bij al je modegrillen past en een nieuw seizoen in gedurfde mode inluidt, bewijst het cult-klassieke schoenenmerk dat je comfort niet hoeft op te offeren voor stijl, stap voor stap.

Om te bewijzen waarom het ingetogen gemak van de klassieke, coole stijlen van Crocs de fundamentele ruggengraat van elke garderobe zijn, tikte HYPEBAE Gia Seo, een in New York gevestigde creatief directeur en stylist om een ​​reeks statement-makende looks te bedenken waarin vrolijk gebruik van kleur, texturen en patronen de boventoon voert.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Dungen-Fcagroup
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart